Eetbaar Papier

 

 

Ouwelpapier A4 formaat
Met dit ouwelpapier, ook wel eetbaar papier genoemd, kun je in combinatie met onze eetbare inkt de meest uiteenlopende creaties maken. Door hier een foto op af te drukken kun je een taart een persoonlijke boodschap meegeven. Een tekst printen in combinatie met een foto of een zelfbedacht thema, het kan allemaal. Het ouwelpapier kan worden meegebakken met de taart, omdat dit papier hittebestendig is.

Een nadeel van het ouwelpapier is dat het alleen op een marsepein of rolfondant geplaatst kan worden en kan dus niet rechtstreeks op slagroom. Op het ouwelpapier krijg je ook, in tegenstelling tot op icing- of frostysheets een minder scherpe afdruk. Probeer voor het plaatsen van het ouwelpapier de ondergrond zo glad mogelijk te maken, zodat de print het mooiste word. Het grote voordeel van het ouwelpapier is dat je voor weinig geld een wereld aan ideeën kunt realiseren!

Ingrediënten: aardappelzetmeel, plantaardige olie(Palmolie) en water.

voedingswaarde per 100 gram: Energie : 1560kj  / 372,7 kcal
Vetten 1,8 gram, waarvan verzadigde vetzuren 0,7  gram – Koolhydraten 89 gram, waarvan suikers 0 gram – Vezels 0 gram – Eiwitten 0,1 gram – Zout 0 gram

Ingrediënten eetbare inkt:

water, glycerol, kleurstoffen:  E 151, E122*, E133, E102*, E110*, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202
* E122, E102, E110 kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.

Neem contact op met ons voor de mogelijkheden en voor uw vragen

 

Producten