Contact

Heb jij een vraag over één van onze producten, of wil je weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Je kan ons een bericht sturen via het contactformulier, door ons een mail te sturen en je kan ons bellen. Wij streven ernaar om je binnen 24 uur een persoonlijk antwoord te geven.

Advies op maat

In de wereld van kleding bedrukken en producten graveren is heel veel mogelijk. Zo kunnen wij zoveel meer dan alleen een afbeelding midden op een t-shirt zetten. Van luxe zakelijke polo’s tot onvergetelijke relatiegeschenken zoals gegraveerde bierglazen, echt alles is mogelijk. Wil jij hier meer over weten, of weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan geven wij je graag advies op maat. Wij zijn oprecht enthousiast over onze producten en technieken. Daarom kijken we graag samen met jou hoe we dit het beste kunnen inzetten voor jouw project.

Zakelijk en particulier

Bij RiSa design helpen we echt iedereen. Van grote internationale zakelijke klanten tot zelfstandige ondernemers, wij leveren altijd de hoogste kwaliteit aan kleding en producten. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor op maat gedrukte kleding en meer. Wij houden zelf niet van minimum oplages, daarom kan je bij ons terecht vanaf 1 product en hebben wij de capaciteit om zelfs de grootste orders te verwerken. Neem eens contact met ons op voor meer informatie hierover.

Laat je eigen product bedrukken of graveren

Naast ons uitgebreide assortiment bieden wij ook de mogelijkheid om je eigen producten te laten bedrukken, borduren of graveren. Misschien heb je een eigengemaakte borrelplank, of wil je op maat gemaakte kleding laten bedrukken. Wat je wens ook is, wij maken het mogelijk. Natuurlijk raden we je wel aan om jouw idee en visie met ons te bespreken, zodat wij jouw product op de juiste manier kunnen behandelen.

Telefoon

06 54 756 699

Adres

Kerksingel 48
3257AH Ooltgensplaat

Stuur ons een bericht