Eetbare Creaties

Eetbare creaties

Een unieke, eetbare creatie, precies met de opdruk die jij wilt hebben. Bij RiSa Design leveren wij al jarenlang de mooiste eetbare creaties, bedrukt met haarscherpe details. Denk bijvoorbeeld aan eetbare prints voor taart, met een compleet custom bedrukking voor iedere gelegenheid. Meer weten over onze producten, of hoe wij dit op maat kunnen bedrukken voor jouw aangelegenheid? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Smullen met eetbare prints voor taart

Wil jij een compleet unieke taart maken? Dan kan je kiezen voor een bedrukt icing vel. Deze neutrale icing komt in vellen ter grootte van een vel A4 papier. Het kan bedrukt worden met tekst, afbeeldingen en foto’s. Heb je speciale wensen of een specifiek bakproject voor ogen? Neem dan eens contact met ons op om je ideeën met ons door te nemen. Dan zorgen wij ervoor dat jouw prints perfect op maat gemaakt worden.

Voor al je eetbare creaties


Eetbare prints taart

Eetbaar papier

Eetbare inkt

Bedrukte icing vellen

En meer!

Jouw wens, ons vakmanschap

Elk project is uniek. Daarom doen wij er alles aan om ook onze eetbare creaties iedere keer met de hoogste kwaliteit aan te leveren. Niet alleen is iedere print 100% eetbaar, wij zorgen ook voor de allerbeste kleurreproductie. Vooral bij donkere prints kan het best lastig zijn om details goed weer te geven op een moeilijke ondergrond zoals fondant. Daarom letten wij goed op dat er geen enkel detail verloren gaat. Of je nu cupcakes met bedrijfslogo’s maakt of een drievoudige bruidstaart met prints erop, wij zorgen altijd voor de beste kwaliteit.