Bedrukken

Kleding bedrukken met RiSa Design

Ben jij op zoek naar hoogwaardige bedrukking van kleding? Dan kies je natuurlijk voor kleding bedrukken via RiSa Design. Al meer dan 10 jaar zijn wij de eerste keuze voor zowel bedrijven als particulieren voor:

 

  • T-shirt bedrukken met tekst.
  • T-shirt bedrukken met foto.
  • Pet bedrukken
  • Handdoeken bedrukken
  • Kleding bedrukken met logo.
  • En nog veel meer!

 

Van bedrijfskleding tot vrijgezellenfeest, wij zorgen voor kwalitatieve kleding die bedrukt is met de allerhoogste kwaliteit mogelijk. Dankzij onze industriële printtechnieken blijft jouw kleding altijd mooi, zelfs na vele wasbeurten. Benieuwd wat wij voor jouw kleren kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of op maat gemaakte offerte.

Kleren bedrukken vanaf 1 stuk

Bij RiSa Design geloven wij in maatwerk, ook voor kleine oplages. Daarom nemen wij niet alleen grote bedrijfsorders aan, maar zijn wij er ook voor kleinschalige particuliere prints. Wil jij een t-shirt of ander stuk kleding bedrukken? Dan schalen wij aan de hand van jouw vraag. Dit kan al met een oplage vanaf 1 stuk!

Meer dan alleen kleding

Bij RiSa Design kunnen wij alles van textiel bedrukken. Zo kan je ook bij ons terecht voor:

● Hotelhanddoeken bedrukken
● Petten bedrukken
● Tassen bedrukken
● En nog veel meer

Niet alleen heb je de keuze uit ons uitgebreide assortiment, wij bedrukken ook jouw eigen kleding en textiel. Natuurlijk doen we dit altijd in goed overleg en met de inzichten van onze experts, zodat je er zeker van bent dat dit met de juiste aandacht wordt uitgevoerd.

T-shirt bedrukken met tekst of foto

Een ludiek shirt of een onvergetelijke groepsoutfit, Bij ons kan je terecht om een t-shirt te bedrukken met tekst of foto. Dit kan zowel op de voor als achterkant en is beschikbaar in verschillende stijlen.

Kleding bedrukken & borduren

Naast het bedrukken van kleding kan je bij ons er ook voor kiezen om kleding te laten borduren. Ben jij op zoek naar net dat beetje extra om jouw bedrukte kleding echt perfect te maken? Dan kan je er ook voor kiezen om je kleding te bedrukken en borduren. Kies er bijvoorbeeld voor om je kleding met een afbeelding te bedrukken op de achterkant en een logo op de voorkant te borduren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb jij een idee, maar weet je niet zeker of dit haalbaar is? Neem dan eens contact met ons op. We bespreken jouw wensen en denken met je mee over de mogelijkheden.

Kleding bedrukken met logo

Bedrijfskleding die geschikt is voor iedere situatie? Bij ons kan je terecht voor kleding bedrukken met logo. Denk bijvoorbeeld aan kleurrijke t-shirts, professionele polo’s, jacks en meer. Met onze druktechnieken zorgen wij voor kwalitatieve prints die jouw logo tot in de details weer kunnen geven. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat alle kleding lang mee kan gaan en gemakkelijk schoon te maken is zonder dat de kwaliteit van jouw print achteruit gaat. Bedrijfskleding, horeca kleding en outdoor-outfits die vies mogen worden, wij helpen je graag verder.

Waarom je voor RiSa Design kiest

RiSa Design is ontzettend trots op het feit dat veel van onze klanten worden doorverwezen vanuit eerdere opdrachten. En dat is ook niet heel gek, want juist in een tijd waar ons drukwerk snel geleverd moet worden, kunnen wij de nadruk ook leggen op kwaliteit. Zo bieden wij:

Kwalitatief kleding bedrukken

Perfecte kleurreproductie en prints die jarenlang blijven stralen. Met de professionele druktechnieken die wij toepassen kunnen wij kleding bedrukken met de allerhoogste kwaliteit.

Persoonlijke service waar je wat aan hebt

Vanaf het allereerste contactmoment zullen wij de nadruk leggen op een persoonlijke service die met je meedenkt. Zo kunnen wij niet alleen advies geven, wij letten ook op bij het bedrukken van al onze kleding. Onze designers zorgen ervoor dat jouw logo, foto of tekst op de juiste manier op je kleding wordt gezet, zonder dat dit problemen geeft. In 99% van de gevallen gaat dit perfect. In dat ene geval dat een drukwerk toch net niet mooi geplaatst kan worden zullen we altijd contact met je opnemen. Niemand wordt blij van 100 shirts die net niet mooi zijn omdat de afbeelding van lage kwaliteit was. Een expert die met je meedenkt, dat vinden wij heel normaal.

Al vanaf 1 stuk

Wil jij 100 shirts laten bedrukken? Dan kan dat! Maar wil je één enkel shirt laten bedrukken met tekst of logo? Dan kan dat natuurlijk ook. RiSa Design is er voor zowel bedrijven als particulieren, en staat klaar om met ieder project te helpen.

Gratis advies op maat

Heb jij een leuk idee om kleding te bedrukken, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan voor je klaar om gratis advies op maat te geven, zodat je precies weet waar je aan toe bent.