Over ons

De kernwaardes van onze onderneming

Persoonlijke aandacht en contact

Dankzij persoonlijk contact houden wij de lijn tussen product en klant kort. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Daarom bespreken we de mogelijkheden en houden we onze klanten altijd op de hoogte hoe hun bestelling vordert. Zo zorgen wij ervoor dat orders zo snel mogelijk verwerkt kunnen worden en letten we goed op de iedere print van de hoogste kwaliteit is.

Kwaliteit boven kwantiteit

Ons streven naar uitmuntendheid vertaalt zich niet alleen naar grote bestellingen, maar ook naar de mogelijkheid om zelfs kleine bestellingen vanaf één stuk te vervullen. Kwaliteit staat centraal bij elke order die onze werkplaats verlaat.

Over RiSa Design

RiSa Design is de printservice van Nederland die sinds het begin gespecialiseerd is in verschillende disciplines. Als onderdeel van DuiBra zetten wij ons in op de gebieden:

  • Kleding bedrukken.
  • Kleding borduren.
  • Producten graveren.
  • Eetbare creaties printen.

14 jaar lang vakmanschap

Al ruim 14 jaar lang zetten onze experts zich in om de meest hoogwaardige kwaliteit prints en borduursels te leveren. Gedurende die tijd hebben wij veel ontwikkelingen in de markt meegemaakt en hebben wij ons ontwikkeld als toonaangevende partner voor zowel zakelijk als particulier Nederland. Met een passie voor vakmanschap passen wij druktechnieken, graveertechnieken en borduurtechnieken toe van industriële kwaliteit. Ons doel vanaf dag 1 was deze techniek beschikbaar te stellen voor iedereen. Niet alleen grote bedrijven maar ook kleine bedrijven, zelfstandige ondernemers en particulieren kunnen bij ons terecht.

Jouw wens, jouw product, ons vakmanschap

Door de jaren heen hebben wij veel trends voorbij zien komen. Tegenwoordig bieden wij dan ook een uitgebreid assortiment aan producten die gegraveerd, bedrukt en geborduurd kunnen worden. Toch zien we steeds vaker dat ondernemers en bedrijven hun eigen producten willen laten behandelen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om jouw eigen producten te laten bedrukken. Dit geldt natuurlijk ook voor onze graveerservice en borduring. Van t-shirts tot drinkflessen, echt alles is mogelijk.